[flexy_breadcrumb]
Educació secundària (12 A 16 ANYS)
L’ESO (Educació Secundària Obligatòria) és una etapa educativa de quatre anys acadèmics que s’adreça als/a les alumnes d’edats compreses entre els 12 i els 16 anys. Aquesta etapa té la finalitat de possibilitar que tots els/les alumnes puguin accedir als elements bàsics de la cultura en el marc d’un desenvolupament personal que consolidi la formació instrumental de l’ensenyament primari i completi la formació cultural.

Què pretenem?

Què aprenem?

Robòtica i programació

La robòtica educativa és una eina d’aprenentatge que permet als alumnes desenvolupar la intel·ligència lògico-matemàtica i la intel·ligència visual-espacial a partir d’activitats de resolució de problemes, raonament lògic, construcció i programació.

A l’ESO treballem amb un model pedagògic consolidat i contrastat ideat per LEGO Education amb el Kit Lego Mindstorm EV3.

L’objectiu final de la robòtica educativa i la programació és aconseguir que els alumnes posin en pràctica de la manera més autònoma possible determinats conceptes i destreses per resoldre de manera eficaç els problemes que se’ls plantegen.

Pràctiques de Laboratori
Speaking
Treball col·laboratiu
Edició d’imatge
Medi Ambient
Competències bàsiques Gamificades
Pla de Lectura
Pre-avaluació
Desdoblaments
Acció Tutorial

Després de l'ESO?

A l’escola SERRA els nostres joves surten preparats per afrontar amb èxit els programes educatius postobligatoris

El sistema educatiu a Catalunya compta amb gran varietat d'estudis: 3 modalitats de batxillerat, més de 240 titulacions de formació professional, més de 180 cicles d'ensenyaments artístics i més de 30 d'esportius, etc.

A més, si continues la teva formació, pots escollir entre un ampli ventall d'estudis universitaris (estudis de grau, estudis de màster, etc.), que estan relacionats amb diferents branques de coneixement.

Els nostres alumnes poden continuar els seus estudis al nostre centre adscrit, "Jaume Viladoms."

Orientació professional

Al llarg de l’últim curs de l’ESO els alumnes reben una acurada i personalitzada orientació professional coordinada pel tutor corresponent i la psicopedagoga del centre.

Reben informació de les diferents sortides acadèmiques al mateix temps que realitzen tests d'aptitud, de personalitat, d’habilitats, de competències i d’interessos.

D’aquesta manera alumnes i famílies, assessorats per l’escola, poden fer una tria que encaixa en el perfil de cada jove.

Graduació

L’acte de graduació a la nostra escola és un reconeixement als alumnes després de tota una vida amb nosaltres. En aquest dia tan especial, les famílies i tot el professorat del centre acompanyem als nostres joves en una emotiva cerimònia on es recorden els moments més significatius del seu recorregut a l’escola.

En aquest comiat, els nostres alumnes reben la titulació oficial així com paraules de valoració, elogis i emotives reflexions per part dels seus professors.

Com a cloenda, la directora del centre dedica unes paraules de motivació per obrir camins als nous graduats, que sempre formaran part de la nostra família.

Contacta amb nosaltres

Envia'ns un missatge per realitzar la teva consulta.