La nostra escola ja és un espai cardioprotegit!

Per Espai Cardioprotegit s’entén aquell lloc dotat de l’equip i el personal necessari per assistir a una persona els primers minuts de produir-se una parada cardíaca, i des del qual es donarà avís als serveis de socors.

Tenim instal.lat un desfibrilador (DEA) a la secretaria, degudament identificat i senyalitzat.

Com sabeu, tot els professors, personal de l’escola i membres de la comissió de convivència vàren fer un curs per conèixer el seu funcionament i els passos que cal seguir per fer-lo funcionar en cas que sigui necessari.

La iniciativa va nèixer per part de la Comissió de Convivència, els qui, conscienciats de la importància de treballar en la prevenció de l’aturada cardíaca, van decidir prendre cartes en l’assumpte i contactar amb el “Proyecto Salvavidas” i, d’aquesta forma, estudiar la implementació d’un desfibril·lador al nostre centre.

A partir de llavors, gràcies al treball conjunt de la comissió i de l’escola, es van aconseguir reunir els recursos econòmics i personals per a dur a terme el projecte solidari “Las Pulseras Salvadidas”, adquirint així un desfibril·lador.

Amb aquesta iniciativa entrem a formar part dels llocs de referència inclosos en el mapa oficial de ZONES CARDIOPROTEGIDES de la Generalitat de Catalunya localitzable en una app  que permet a tothom saber on és el desfibril·lador més proper en cas d’urgència al carrer.

Volem donar les gràcies molt especialment a totes les famílies que heu fet possible aquest projecte, fent de la vostra escola un espai més segur per a tothom.

Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres
Segueix-nos a: