[flexy_breadcrumb]

Alumnes multilingües

L’escola SERRA és un centre reconegut com a escola multilingüe per la seva aposta per l’aprenentatge dels idiomes estrangers: l’anglès des de P3 i el francès a partir de tercer de primària. El projecte d’idiomes estrangers compta amb diferents propostes pedagògiques adaptades a cada edat amb l’objectiu de fer dels idiomes estrangers llengües vives, útils i necessàries per ser emprades en diverses situacions comunicatives del dia a dia dins l’aula i en el món.

Com ho fem?

Anglés 

L’anglès és una matèria que els alumnes treballen des de P3 fins a quart d’ESO en múltiples formats; gran i petit grup, expressió oral, expressió escrita…

A les hores curriculars d’aquesta matèria s’hi afegeixen hores d’activitat complementària fent que els alumnes tinguin més hores d’anglès a la setmana.

L’anglès ja és present en d’altres matèries curriculars no lingüístiques com per exemple en Hearts and Craft, Speaking, Theatre i Cambridge. Així, els alumnes de la nostra escola estan exposats a aquest idioma moltes més hores,

Els alumnes que ho desitgen poden ampliar les hores dedicades a l’aprenentatge de l’anglès amb hores d’activitat extraescolar amb la nostra escola d’idiomes “Fun and Play”.

 Francés

La proximitat geogràfica amb França fa que s’ofereixi una segona llengua estrangera a partir de tercer de primària. Així tots els alumnes cursen francès des dels 8 anys i fins l’ESO.

Els alumnes aprenen a expresar-se de manera comunicativa en situacions quotidianes en les que incorporen el vocabulari i la gramática que progressivament han après.

Apostem per una metodologia lúdica on els alumnes gaudeixen aprenent a partir de jocs, petites representacions teatrals, cançons, poemes... per tal de fomentar la comprensió i expressió oral del francès.

Cambridge: Exàmens oficials de llengua anglesa

Dins el marc del nostre projecte lingüístic i gràcies al bon nivell d’anglès de l’escola hem signat un conveni de col.laboració amb la Universitat de Cambridge.
Cambridge és la principal referència mundial a nivell d’idiomes i els seus exàmens intentan reflexar cada una de les fases de l’aprenentatge i servir de guia i recompensa pels alumnes.

Els nostres alumnes finalitzen l’etapa escolar amb dos títols oficials que acrediten el seu nivell excel·lent d’anglès, un l’obtenen al finalitzar la primària i l’altre al finalitzar l’ESO.

Litery Wonderland

Els alumnes de la nostra escola participen en aquest projecte literari, on la lectura és la protagonista.
Les aules de Primària disposen de llibres de lectura socialitzats en llengua anglesa que es treballen a classe de forma lúdica i cooperativa.

Contacta amb nosaltres

Envia'ns un missatge per realitzar la teva consulta.