[flexy_breadcrumb]

Menjador

Cuina pròpia per oferir la màxima qualitat dia a dia

El menjador disposa de cuina pròpia per oferir la màxima qualitat dia a dia. Els menús estan supervisats per l’associació de dietistes i nutricionistes (IADIN). Capacitat per a 100 persones amb la possibilitat de fix o esporàdic.

El menjador disposa de cuina pròpia amb producte fresc de proximitat i de temporada.

Els menús estan elaborats i revisats per un equip de dietistes i nutricionistes oferint així la màxima seguretat per als nostres nens i nenes.

L'escola ofereix dietes personalitzades, adaptades segons les necessitats alimentàries i sota consell mèdic: al.lergens, sense gluten, sense lactosa...

El servei de menjador de l'escola proporciona una alimentació sana i equilibrada, treballa uns hàbits saludables i transmet valors socials.

Els nostres objectius principals són educar per la salut, per la convivència i per a l'oci i el temps lliure. L'equip de monitors organitzen activitats de lleure diàries com per exemple tallers d'esports de raqueta i de jocs gegants.

El servei de menjador també inclou un pícnic per als alumnes fixos en cas d'excursió de jornada completa.

Mengem a gust i en bona companyia!

Menú del mes

Recomanació sopars

Extraescolars

Les activitats extraescolars estimulen els aprenentatges i el desenvolupament integral dels infants. Tenen la possibilitat de socialitzar i aprendre normes, valors i pautes socials amb altres persones. Trobar nous amics, relacionar-se amb nous referents i descobrir nous interessos i habilitats està al seu abast.
Els/les alumnes poden triar entre Fútbol Sala, Iniciació esportiva, Hip-Hop "Happy Kids", Rítmica, Anglès "Fun and Play" i Zumba.

*Inscripcions a secretaria. La nostra oferta pot variar en funció de les inscripcions. Per a qualsevol aclariment, no dubteu en demanar-nos assessorament.

Colònies

Al llarg de tota l'etapa els/les alumnes realitzen sortides pedagògiques i lúdiques amb l'objectiu d'aprendre a relacionar-se amb el seu entorn més proper i visualitzar alguns dels coneixements adquirits en les diferents matèries. Aquestes convivències tenen una durada de dos o tres dies depenent del cicle. El respecte per la natura i l'adquisició d'autonomia en son dos dels aspectes més destacats. En l'etapa de l'ESO es realitzen els crèdits de síntesi i en finalitzar els estudis, els alumnes tenen la possibilitat de fer un viatge especial.

Casals d'estiu, Nadal i Setmana Santa

Al voltant del centre d'interès realitzarem diferents tipus d'activitats: jocs d'aigua, cançons, activitats esportives, sortides, jocs tradicionals, sessions de cine, concurs de dibuix i pintura, tallers de cuina, treballs manuals, teatre, taller d'iPads i molt i molt més!!!


Servei d’acollida de 8h a 9h
Servei de menjador

Servei d'acollida i permanència

A l'escola disposem d'un servei d'acollida i permanència per tal de donar una major cobertura en l'horari escolar i poder atendre els infants.
L'acollida comprèn els matins de 8 h a 9 h, i el servei de Permanència, a les tardes de 17 h a 18 h.
Durant aquestes estones, acompanyats per la persona responsable, s'organitzen diferents activitats: lectura, jocs de taula i treballs manuals.
Aquest servei es pot fer de manera continuada al llarg del curs o en dies esporàdics.

Equip Psicopedagògic

L’equip psicopedagògic del centre ofereix, entre d’altres, els següents serveis:

Entrevista personal, amb cita prèvia, amb cadascuna de les noves famílies d’EI3.

Assessorament individualitzat per a temes que afectin directament als fills a tots aquells pares que així ho demanin.

Diagnòstic i seguiment personal al mateix centre.

En cas de teràpia, derivació i coordinació amb els diversos centres especialitzats en psicologia aplicada tant privats com públics.

Coordinació de les N.N.E.E. (necessitats educatives especials).

Coordinació en l'aplicació dels protocols específics d'alumnes amb TDH, Asperger, Maltractament o Assetjament escolar.

Assessorament a les famílies per a reforços o reeducacions.

Suport en l'orientació profesional a l'ESO.

Conferències de temes d'interès en les reunions generals de pares i mares.

Suport a l'escola de pares del centre.

Realització de proves, qüestionaris i test tant a la primària com a la secundària.

Contacta amb nosaltres

Envia'ns un missatge per realitzar la teva consulta.